Etiketter

, , , , , , , , , ,

Jag fick så dåligt samvete igårkväll efter paketen ja fick av garsan, alltså, vet ni va detta tangetbordet kostar? Nä precis, sen pekpennan å så skärmskyddet på det. Så ja va Tvungen å packa in ungen i bilen å smita medans han sov, åka till Biltema och köpa en present till honom, skyllde på det va försenad farsdagspresent och födelsedagspresent ihop men i själva verket är det för att visa min uppskattning på hans paketer!

Han har alltid tjatat om att han behöver verktyg, å när man frågar VAD behöver du får man så in i helvetes många svar på en gång å snabbt räknat blir de la runt en 6-7000:- på Biltema/Jula. Riktigt så mycket pengar på sånt har inte vi och nu börjar småjobben rulla in med traktorer/gräsklippare/snöslungor/lastbilar osv att dyka upp och oftast har inte personen man åker till verktyg så det funkar. SÅ jag och Terry gick runt där inne å så klart va halva Skövde där för att shoppa julsaker som va på 75% rea. Snacka om att bli påkörd av både rullstolar/rullatorer/kundvagnar/barnvagnar å julsakerna va ju brevid cyklarna å va enda unge skulle prova va enda cykel dom kunde hitta, det va kaos!

Så ja å Terry orienterade oss förbi all form av hinder, körde i gångar som ja aldrig gått i å upptäckte en hel del nya saker som ja måste kolla närmare på när man har lite mer tid på sig, snabbt bort till verktygshyllorna för att se va ja kunde hitta på till min gubbe. Hitta ta mig fan hur mycket som helst med en massa års garantier men prislapparna va ju där efter, börja plocka lösa saker men det stack ju iväg nästan värre än dom färdiga lådorna, men ja gick rad upp å ner tills ja körde på nått i raden ja gått i si så där 457978 gånger å ser en verktygslåda stå på golvet. Lyfter upp den för att stoppa in den i hyllan å upplever att den är väldigt tung för att vara en tom låda. Öpnnar å ser att det är ju ett komplett nybörjarsett! Woho tänkte ja å börja leta efter priset. Va ingen snack om saken. En låda av denna verktygslåda lades under barnvagnen och ja rullar vidare för att hitta reflexer till Terrys vrålåk, blev 4 stycken såna där man kan ”smälla” runt saker och några klistermärken, nöjd och glad rullar ja till snabbkassan för att betala och slå in Farsans paket.

  
Ett kompet sätt med verktyg, 86 delar, med 1/4″ och 3/8″ hylsor, spärrskaftet är på 1/4″ med en omvandlare till 3/8″, tänger, öppna blocknycklar, insexnycklar, hammare, måttband, mejslar, kniv å en satans massa olika bits med nån spärrmejsel till för 649:- 

När ja kom hem sov han fortfarande, antingen hade ja ljusets hastighet inne på Biltema eller så va han bara väldigt trött och sov länge. Han vakna av att Terry klappa till han på magen med en leksak och ja hade lyckats lirka ut kartongen som jag slog in å ställt på köksbordet. Jag sa aldrig att den va där utan han upptäckte den när han vakna till och skulle göra kaffe. Snopen min kommer han ut i tv rummet å frågar vart kommer den ifrån? Jag svara den va från mig å Terry, öppna den!

Ivrigare än en ett barn på jul sliter han upp paketet å lyser upp som en sol när han ser lådan, öppnar kartongen å blir så där själaglad och överlycklig när han ser innehållet och märket (tydligen ett bra märke) och han berätta att nu kan han göra färdig en massa jobb plus han kan göra betydligt mycket mer jobb för det fanns ALLT han behövde, va lite smått som behövdes köpas till men det är snart jul plus det va inte så dyrt när man kolla på appen.